Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

با تطبیق اسناد منتشره در “ورزش سه” و آیین نامه لیگ قهرمانان آسیا، حالا مشخص می‌شود که جزئیات حذف پرسپولیس و استقلال چه مواردی هستند و چگونه ممکن است آنها به این تورنمنت بازگردند.

به گزارش پارس فوتبال و به نقل از ورزش سه، با انتشار اسناد مربوط به نقص مدارک پرسپولیس و استقلال، مشخص شد که سرخابی‌ها در بیش از ۳۰ قسمت نقص دارند و با پروتکل‌های مدنظر ای اف سی متفاوت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کنفدراسیون فوتبال آسیا در بخشنامه مربوط به مجوز حرفه‌ای، از سه گرید برای طبقه بندی تیم‌ها استفاده کرده که استقلال و پرسپولیس در گرید یک که الزامی است، مردود شدند و نکته جالب اینکه رد درخواست آنها در بسیاری موارد پیش پا افتاده نظیر ترجمه، بارگذاری، عدم اعتبار و امضا بوده است.

نکته مهم اینکه این اسناد، مکاتبه بین کمیته حرفه‌ای‌سازی فدراسیون فوتبال و کمیته استیناف بوده و دو باشگاه پرسپولیس و استقلال ادعا می‌کنند که نواقص پرونده آنها از سوی کمیته حرفه‌ای سازی به آنها اعلام نشده است. همچنین در بیانیه روز گذشته تیم پرسپولیس آمده که ایرادهای اعلامی از سوی ای اف سی، با آنچه کمیته حرفه‌ای سازی اعلام کرده، متفاوت است.

مهمترین بخش ایراداتی که کمیته حرفه‌سازی از پرسپولیس و استقلال گرفته، مربوط به مسئله مالکیت این دو باشگاه است؛ جایی که در قسمت L2 و L3 تاکید شده که «مالکیت سهام» هر دو باشگاه برعهده وزارت ورزش است و همچنین این وزارتخانه به صورت همزمان مالکیت هر دو باشگاه را در اختیار دارد.

این در حالی است که در قوانین ای اف سی و با اعلام ممنوعیت به صراحت آمده است: «دخالت در هر ظرفیت یا میزانی در مدیریت، امور اجرایی و/یا عملکرد ورزشی هر باشگاه دیگری که در همین رقابت حضور دارد.» به عبارتی نه تنها مالکیت مشترک بلکه، مدیرعامل یا عضو اجرایی و ورزشی مشترک هم ممنوعیت دارد و مانع از صدور مجوز حرفه‌ای می‌شود.

این فهرستی از جزئیات ایرادهایی است که کمیته بدوی به پرسپولیس و استقلال گرفته است:

قسمت S03 و S06: پرسپولیس و استقلال (پوشش بیمه و مبارزه با نژادپرستی / بدون ترجمه و عدم بارگذاری مدارک)
قسمت S07: استقلال (برنامه‌ عمومی (مثلا آموزش به معمولان) / عدم بارگذاری مدارک)

قسمت P01 و P04 و P08: پرسپولیس (سند مالکیت باشگاه: بارگذاری اشتباه/ قرارداد افسر نگهبان: جعلی/ قرارداد سرمربی تیم: بدون ترجمه)
قسمت P15 و P16 و P17 و P18: پرسپولیس (مشاور حقوقی، مدیرفنی، مربی دروازه‌بان و مربی بدنسازی: عدم تطبیق تاریخ شروع قرارداد و سال مجوز حرفه‌ای که به صورت فتوشاپ ارسال شده)
قسمت P15 و P16 و P17 و P18: استقلال (مشاور حقوقی، مدیرفنی، مربی دروازه‌بان و مربی بدنساز: بارگذاری به صورت ناقص)

قسمت I01: پرسپولیس و استقلال (استادیوم: گواهی نور ورزشگاه کافی نیست)
قسمت I02: پرسپولیس (ورزشگاه: گواهی امنیت ورزشگاه دارای مهر معتبر نیست)
قسمت I06: استقلال (قوانین استادیوم شامل نحوه خروج، ممنوعیت‌ها و…: بارگذاری ناقص)

قسمت L02: پرسپولیس و استقلال (مدارک قانونی: مالکیت سهام مربوط به وزارت ورزش است)
قسمت L03: پرسپولیس و استقلال (مالکیت و کنترل باشگاه‌ها: مالکیت همزمان وزارت ورزش و باشگاه)
قسمت L05: پرسپولیس (قرارداد نوشتاری با بازیکنان حرفه‌ای: قرارداد بازیکنان بدون ترجمه ارسال شده است)
قسمت L06: استقلال (آیین دادرسی انضباطی: مدارک بصورت ناقص ارسال شده است)

این در حالی است که علاوه بر ایرادهای شکلی، کمیته حرفه‌ای سازی ایراداتی از صورتهای مالی پرسپولیس و استقلال هم گرفتند و در مورد پرسپولیس نوشتند:

صورتهای مالی بارگذاری شده در سامانه AFC امضای سرپرست مدیرعاملی و اعضای هیئت مدیره امضا نشده‌اند.

در مورد استقلال ایرادهای مالی بیشتری از سوی این کمیته لحاظ شده و حتی آمده که «این شرکت باتوجه به قانون تجارت ماده ۱۴۱ به علت زیان انباشه ورشکسته می‌باشد.»

با این وجود، باشگاه پرسپولیس یک روز پس از انتشار اسناد مدارک ناقص این باشگاه و استقلال، با انتشار بیانیه‌ای بررسی کمیته حرفه‌ای سازی فدراسیون را زیر سوال برده و نوشته که ای اف سی تنها ۱۷ مورد ایراد از این باشگاه گرفته است که البته بسیاری از آنها از آنها با موارد منتشر شده همخوانی دارد اما باشگاه پرسپولیس تاکید می‌کند که هیچ جعل یا فتوشاپی در کار نبوده است.

البته جعل و فتوشاپ آمده در اسناد منتشره در “ورزش سه” در فضای مجازی بازتاب متفاوتی داشته و شاید لازم به توضیح باشد که کمیته بدوی اعلام کرده که تنها مدرک مربوط به افسر امنیتی پرسپولیس جعلی بوده و همچنین تاریخ قرارداد «مشاور حقوقی، مدیرفنی، مربی دروازه‌بان و مربی بدنسازی» با سال مجوز حرفه ای (۲۰۲۲) تطبیق نداشته. یعنی حتی اگر برخلاف ادعای پرسپولیس، این فتوشاپ واقعی باشد، عملا مسئله چندان مهمی نیست.

به نظر می‌رسد مسئله اصلی همان مالکیت مشترک دو باشگاه حاضر در لیگ قهرمانان و همچنین مسئله حسابرسی، بدهکاری و و مالیات است که باعث شده تا پرسپولیس و استقلال حتی پیش از موعد فرصت سه ماهه حذف شده، تلقی شوند.

منبع : ورزش سه

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: پرسپولیس استقلال کمیته بدوی استقلال پرسپولیس کمیته بدوی لیگ قهرمانان آسیا پرسپولیس و استقلال کمیته حرفه ای سازی مجوز حرفه ای دو باشگاه ورزش سه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۳۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات سهمیه ایران در لیگ نخبگان و قهرمانان

به گزارش "ورزش سه"، از فصل آینده، رقابت های باشگاهی در قاره آسیا با سبک و سیاق جدیدی برگزار خواهد شد. لیگ قهرمانان آسیا با فرمت همیشگی که تا همین امسال در حال برگزاری است، به پایان می رسد و مسابقات باشگاهی در سطح قاره با شکل و شمایل جدیدی و در سه سطح به انجام می رسد.

از پاییز امسال، مسابقات باشگاهی در سه رده برگزار می شود. سطح اول یا لیگ نخبگان که تیم های مدعی قاره در آن حضور خواهند داشت، سطح دوم لیگ قهرمانان با حضور اندک نماینده های کشورهای بزرگ آسیا و سطح سوم یا چلنج لیگ که به کشورهای در حال توسعه و درجه سوم اختصاص پیدا کرده است.

با وجود اینکه طی ماه های گذشته و به کرات درخصوص سهمیه های فوتبال ایران در این پیکارها مطالب فراوانی در ورزش سه درج شده بود، اما طی روزهای اخیر، اخبار نادرستی درخصوص کاهش سهمیه ایران برای فصل آینده لیگ نخبگان منتشر شده بود که این موضوع در واقع برای دو فصل دیگر است.

به عبارت دیگر، از امسال و یا به طور دقیق تر از پاییز 1403 که اولین دوره لیگ نخبگان برگزار می شود، ایران دارای سهمیه 2+1 است. یعنی تیم های قهرمان و نائب قهرمان لیگ بیست و سوم (لیگی که در حال برگزاری است) به صورت مستقیم راهی مرحله گروهی می شوند و قهرمان جام حذفی نیز یک بازی پلی آف را برگزار می کند و در صورت پیروزی در آن مسابقه، راهی مرحله گروهی می شود.

در حال حاضر، استقلال و پرسپولیس با فاصله نسبت به دیگر تیم ها، در رتبه های اول و دوم قرار دارند و با توجه به جدول فعلی، سرخابی ها سهمیه های مستقیم حضور در لیگ نخبگان را به دست آورده اند مگر آنکه در هفته های باقیمانده اتفاقات غیرقابل پیش بینی رخ دهد که مثلا سپاهان بتواند یکی از رتبه های اول یا دوم را از آن خود کند.

ضمن اینکه ایران در سطح دوم لیگ نخبگان یک سهمیه مستقیم دارد که قرار است به تیم سوم لیگ برتر برسد. با فرض اینکه استقلال و پرسپولیس عناوین اول و دومی لیگ را کسب کنند و سپاهان ضمن کسب رتبه سوم جدول لیگ، بتواند قهرمان جام حذفی شود، آنگاه تیم هایی مانند تراکتور، ملوان و حتی گل گهر می توانند برای کسب سهمیه سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا رقابت کنند.

پس به عنوان نتیجه گیری باید گفت که اولین دوره لیگ نخبگان تحت عنوان فصل 2024 – 2025 از پاییز 1403 آغاز شده و در اردیبهشت یا نهایتا خرداد 1404 به پایان می رسد که ایران دارای سهمیه 2+1 است. تیم های اول و دوم لیگی که اکنون در جریان است سهمیه مستقیم گرفته و قهرمان جام حذفی راهی مرحله پلی آف می شود. ضمن اینکه فوتبال ایران در سطح دوم لیگ قهرمانان یک سهمیه مستقیم دارد که به تیم سوم لیگ می رسد. اگر سپاهان قهرمان حذفی شده و همزمان در لیگ سوم شود، آن سهمیه حضور در سطح دوم لیگ قهرمانان، به تیم چهارم لیگ برتر امسال می رسد.

اما درخشش العین و صعود این تیم به فینال لیگ قهرمانان آسیا باعث شده تا سهمیه ایران برای 2 فصل دیگر کاهش پیدا کند. یعنی در دومین دوره لیگ نخبگان که پاییز 1404 (سال بعد) آغاز شده و در بهار 1405 به پایان می رسد (فصل 2025 – 2026) ایران یک سهمیه مستقیم و یک سهمیه پلی آف دارد. طبیعتا سهمیه مستقیم به قهرمان لیگ بیست و چهارم یعنی قهرمان لیگ فصل آینده که هنوز شروع نشده خواهد رسید و برای سهمیه بعدی می بایست که فدراسیون فوتبال تصمیم بگیرد که این سهمیه را به نائب قهرمان لیگ بدهد یا قهرمان جام حذفی. ضمن اینکه ایران در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا برای دو فصل بعد همچنان یک سهمیه دارد. انتظار می رود که اگر سهمیه پلی آف لیگ نخبگان به قهرمان جام حذفی برسد، نائب قهرمان لیگ بیست و چهارم به سطح دوم لیگ قهرمانان برود و بالعکس. ضمن اینکه ایران به طور کلی در سطح سوم لیگ قهرمانان یا چلنج لیگ نماینده ای ندارد.

???? در زیر، یک بار دیگر به ساز و کار برگزاری رقابت های لیگ نخبگان و سطوح دوم و سوم لیگ قهرمانان آسیا می پردازیم:

???? لیگ نخبگان:
در مرحله نخست لیگ نخبگان ۱۲ تیم در هر منطقه در یک گروه قرار خواهند گرفت و هر تیم ۸ دیدار انجام خواهد داد، ۴ دیدار خانگی و ۴ دیدار خارج از خانه. پس از انجام مسابقات هشت تیم برتر هر منطقه به مرحله یک شانزدهم صعود می‌کنند.

مرحله یک هشتم به صورت رفت و برگشت انجام خواهد شد، تیم اول هر جدول با تیم هشتم، تیم دوم و هفتم ، تیم سوم و ششم و تیم‌های چهارم و پنجم برابر هم قرار خواهند گرفت تا چهره ۴ تیم برتر از هر منطقه مشخص شود.

چهار تیم برتر هر منطقه در یک گوی قرار خواهند گرفت تا تیم‌ها دو به دو مقابل هم قرار بگیرند و البته این دیدارها به صورت تک بازی خواهد بود. طبق اعلام رسمی AFC، مراحل یک چهارم نهایی، نیمه نهایی و فینال به صورت تک بازی در عربستان برگزار می‌شود. قهرمان این رقابت‌ها جایزه‌ای با ارزش تقریبا ۲۰ میلیون دلار را کسب می‌کند.

۱۲ سهمیه کشورهای غرب آسیا در سطح نخست لیگ نخبگان بدین صورت خواهد بود:
عربستان: ۳ سهمیه مستقیم
قطر و ایران: ۲ سهمیه مستقیم و یک سهمیه غیرمستقیم
امارات: یک سهمیه مستقیم و یک سهمیه غیرمستقیم
ازبکستان و عراق: یک سهمیه مستقیم

سهمیه های شرق آسیا نیز به شکل زیر خواهد بود:
ژاپن: ۳ سهمیه مستقیم
کره جنوبی و چین: ۲ سهمیه مستقیم و یک سهمیه غیرمستقیم
تایلند: یک سهمیه مستقیم و یک سهمیه غیرمستقیم
استرالیا و مالزی: یک سهمیه مستقیم

برند‌های دیدارهای پلی‌آف در لیگ نخبگان حاضر خواهند شد و بازندگان به سطح دوم خواهند رفت.

???? سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا:
در سطح دوم ۳۲ تیم در ۸ گروه حاضر خواهند بود. در‌ مرحله گروهی مسابقات به صورت رفت و برگشت انجام خواهد شد. دو‌تیم نخست هر گروه ۱۶ تیم برتر را تشکیل خواهند داد. دیدارهای مرحله یک‌هشتم تا نیمه‌نهایی به صورت رفت و برگشت انجام خواهد شد و دیدار فینال تک بازی خواهد بود.

برند‌های دیدارهای پلی‌آف در سطح دوم لیگ قهرمانان حاضر خواهند شد و بازندگان به سطح سوم خواهند رفت.

???? سطح سوم لیگ قهرمانان آسیا:
۲۰ تیم آسیایی شرق و غرب در ۵ گروه حاضر خواهند شد و ۸ تیم برتر مرحله گروهی به صورت رفت و‌ برگشت دیدارهای یک هشتم، نیمه نهایی را برگزار می‌کنند و دیدار فینال به صورت تک بازی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • پخش زنده دیدار‌های پرسپولیس و استقلال و لیگ قهرمانان اروپا
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند
  • سلب میزبانی ایران از مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ | واکنش فوری و متقابل ؛ ایران مسابقات را تحریم کرد
  • نام استقلال در لیگ قهرمانان آسیا عوض می‌شود!
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • نامه محرمانه AFC برای پرسپولیس و استقلال
  • نامه محرمانه AFC برای استقلال و پرسپولیس
  • جزییات سهمیه ایران در لیگ نخبگان و قهرمانان
  • فوری؛ سهمیه ایران در لیگ نخبگان مشخص شد